MATULJI-CENTAR-SAMOSTOJEĆA KUĆA 400 m2 S OKUĆNICOM

Cijena:
540.000 €
Površina:
400 m2
ID Kod:
300031014-336

Detalji nekretnine

Lokacija:
Matulji
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Kuća
Ukupan broj soba:
10
Spavaće sobe:
7
Kupaonica:
4
WC:
4
Ukupno katova:
1
Cijena:
540.000 €
Površina:
400 m2

Opis nekretnine

OPATIJA-MATULJI - Kuća samostojeća od cca 400 m2 stambenog prostora i oko 900 m2 kultiviranog voćnjaka sa potpuno uredjenom okućnicom. Kuća se nalazi u strogom centru Matulja i ima četri parkirna mjesta. Kuću čine dva stana, velika konoba,prostrano spremište. Veći stan je u stvari dvoetažni i sastoji se u prizemlju od četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostrane špajze, a dovoljno širokim stepenicama penje se na prvi kat gdje se nalazi prostrana kuhnja, dio za objedovanje i prostrani dnevni boravak što je sve objedinjeno u jednom prostoru. Kroz velika klizna vrata izlazi se na prostranu terasu natkritu tendom sa koje se pruža jedinstven pogled na cijeli kvarnerski zaljev i obronke Učke. U suterenu je smješten stan od 50 m2 okrenut prema jugu i sa izlazom na voćnjak. Prostrana konoba ukusno uredjena čini kuću veoma privlačnom.Smještena je na sjevenoj strani i uredjena je u karakterističnom stilu. 900 m2 uredjene i održavane okućnice sa kultiviranim voćnjakom u samom centru Matulja predstavlja izazov za potencijalne kupce. Pored voćnjaka tu se nalazi i veliki kamin, prostor za odmor i ručavanje na otvorenom,manji kamenjar oplemenjen cvijećem. Uz kuću je i odvojeno veliko spremište oko 40 m2 koje dijelom služi kao priručna radiona. Kuća ima četri parkirna mjesta sa sjeverne strane. Grijanje centralno na lož ulje.


OPATIJA-MATULJIi - Self standing house cca 400 m2 living space and cca 900 m2 maintained orchard and garden. The house is situated in the centar of Matulji and it has it's own 4 parking places. The hous consist on two flats, basemant and big storage.
The biger flat is 2 floors flat and it has 4 bedrooms, 2 bathroom, specious keeping rooms. The staircase leads to the uper floor, where are situated big kicken, dining room and large living room all in one area.
Sliding doors leads to the terrace coverd with tent with unique view to the Kvarner bay and Učka slopes.
Big basemant is nice decorated and that is what it makes the hous very attractive. It is situated on the North..
In he garden exscept the orchard there is lounge area and eating space and little rocky with flowers.

Heating is fuel opil central.

Karakteristike

Ostale prostorije
  • Balkon/lođa/terasa
Parking
  • Parking: da
  • Parking (broj): Da
Izvor topline
  • Lož ulje
Infrastruktura
  • Voda
  • Struja
Orijentacija
  • Jug
Opis okruženja
  • Centar
  • U blizini glavne ceste / autoputa
 

Pošalji upit

Recite našem agentu što tražite

m2
m2