Istra,okolica Rovinja, zemljište 25117m2

Cijena:
44 € (332 kn)1 € = 7,53450 kn
Površina:
25.117 m2
ID Kod:
300041049-608

Detalji nekretnine

Lokacija:
Šorići, Kanfanar
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Negrađevinsko zemljište
Cijena:
44 € (332 kn)1 € = 7,53450 kn
Površina:
25.117 m2

Opis nekretnine

Istra,okolica Rovinja, zemljište 25117m2

U prodaji imamo veliko poljoprivredno zemljište u zaleđu Rovinja, uz vanjski rub Nacionalnog parka Limski kanal koji je posebna turistička i prirodna vrijednost ovog kraja. Zemljišta se nalaze u mirnom, tihom, ekološki čistom i zdravom prirodnom ambijentu. Radi se o tri povezane katastarske čestice, a ukupna im je površina 25.117 m2 i nalaze se iza lijepog sela Šorići.

Prema Prostornom planu općine zemljišta sa raznim klasama i namjenama imaju različite mogućnosti izgradnje objekata i gospodarskih zgrada u funkciji poljoprivrede, gospodarstva sa pružanjem turističkih usluga , i svega što je vezano za poljoprivredne aktivnosti , pogone za preradu poljoprivrednih proizvoda, uljare, vinarije,farme itd.
Na zemljištu se mogu saditi razne poljopriv. kulture, naprimjer mogao bi se posaditi maslinik sa 1000 stabala maslina ili vinograd sa 10.000 trsova Malvazije ili Terana, vočnjak, plantaža ljekovitog bilja ili zrnatog voća ili drugo. Moguće je postaviti velike plastenike za uzgoj cvijeća ili neku drugu proizvodnju. Uz sve to moguće je pružati usluge u turizmu ! Treba reći da je klima ovdje jako dobra, najniža zimska temperatura je +5 stupnjeva !
Zbog blizine mora -Limskog kanala, lokacija bi mogla biti interesantna nautičarima i nautičkom turizmu koji se može povezati sa osnovnom djelatnosti .
Zemljište je udaljeno 300 metara od glavne ceste za Rovinj. Od mora u Limskom kanalu udaljeno je 2.500 m. (2-3 min. vožnje ) Od Rovinja je udaljeno 12 km ( 8 min.vožnje)
Lokacija je udaljena od granice sa Slovenijom (Plovanija) 58 km a od granice kod Rupe 85 km!
Zemljišta su udaljena 5 km od istarskog ''Ipsilona'', najvažnijeg istarskog cestovnog raskrižja i brzih cesta-poveznica sa svim djelovima Istre i Evrope.
U Limskom kanalu je moguće držati brod za privatne potrebe ili turističke izlete.
Na zemljištu je već dovedena gradska voda ,te je priključak za električnu energiju udaljen cca 200-250 m od samog zemljišta.
U vlasništvu je i privatnog protupožarni puta do parcela širine od cca 7 metara i u dužini od cca 80 metara koji je obavezan je za neke ozbiljnije aktivnosti i koji je po zakonu potreban za veće poslove na zemljištima ! Zamišljeno je da se sa obje strane puta posadi drvored, a na ulazu rampa sa elektr. otvaranjem, kamerom itd.
Vlasništvo je 1/1 i nema tereta.

Ovo je zemljište interesantno za neku ozbiljnu firmu ili privatnu osobu koja želi ovdje pokrenuti ozbiljan posao sa dobrim potencijalom.

Postoji i mogućnost kupnje dvije zasebne cjeline od 13.363m2 i 10.305m2.

Karakteristike

Karakteristike
 • Namjena terena: poljoprivredna
 • Površina građevinskog dijela: 00 m2
 • Površina negrađevinskog dijela: 25117 m2
Infrastruktura
 • Voda
Infrastruktura do terena
 • Struja
Pogled
 • otvoren pogled
 • Pogled na more: ne
 • Pogled na: prirodu
 • Pogled - prekrasan!
Orijentacija
 • Zapad
 • Udaljenost od mora: više od 1km
Opis okruženja
 • Na osami
 • U mirnoj ulici
 • U blizini parka/šume
 

Pošalji upit

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.