01.06.2022

Adriatic Expo 2022

Vodeće hrvatske agencije, developeri i investitori okupili su se u petak, 27. i subotu, 28. svibnja u Opatiji, na prvom specijaliziranom sajmu nekretnina Adriatic Expo.
Na sajmu je predstavljeno više od 1.000 nekretnina kao i aktualni stambeni i turistički projekti, a održana je i konferencija pod nazivom “Real Estate Trendovi”. Kao najveća agencija, na sajmu je sudjelovao i Remax Centar nekretnina. Lokalni stručnjaci s područja Istre, Zagreba i Kvarnera predstavili su RCN ponudu zanimljivih investicija i nekretnina. Posebnost RCN Expo Cornera svakako je izazvao i dizajn štanda koji je imao spektakularan pogled na Opatiju i najveći LED Display.Adriatic Expo je zamišljen kao jedinstveno mjesto gdje su posjetitelji imati priliku saznati sve ono što ih zanima kada se radi o investicijama u nekretnine. Tu je osobni susret s agencijama koje ih mogu savjetovati oko kupnje ili prodaje nekretnine ili preuzeti vođenje tih poslova. Predstavile su se i konzultantske kompanije, kao i one koje se bave upravljanjem i održavanjem nekretnina, pa je sajam bio prilika za nove poslove i kontakte, stvaranje jasnije slike o stanju na tržištu i aktualnim trendovima.

Na konferenciji  “Real Estate Trendovi” održana su tri panela. Na prvom panelu koji se bavio ulaskom Hrvatske u Eurozonu stručnjaci su ocijenili da ulazak Hrvatske u eurozonu neće donijeti velike promjene na nekretninskom tržištu. Na drugom dijelu konferencije koji je bio posvećen aktualnim projektima u turizmu i kako oni utječu na razvoj same ponude nekretnina sudjelovao je i direktor Remax Centra nekretnina, Neven Tarle.