Več o nasKdo smo in kaj počnemo


Još od 2008. godine Remax Centar nekretnina dom je ponajboljih lokalnih stručnjaka za posredovanje u prometu nekretnina na području Istre, Rijeke i Kvarnera, Gorskog kotara te Zagreba i okolice. Naša tvrtka stvorena je s vizijom da bude partner prepoznat po povjerenju, kako svojim klijentima, tako i svojim zaposlenicima, poslovnim suradnicima i široj zajednici u kojoj djeluje. 
Naš sustav poslovanja te široka baza kupaca i prodavatelja osiguravaju kratke rokove realizacije, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina unutar našeg sustava garantira sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata. Njihovim potrebama uvijek dajemo prioritet, s ciljem da riješimo izazove s kojima se susreću i nadmašimo njihova očekivanja, bilo to kod pružanja savjetovanja za najbolji oblik financiranja, rješavanje dokumentacije, ugovaranja najma, zakupa, prodaje ili pak kupnje nekretnina za život, odmor ili investiciju.  
Uz raznolik portfelj nekretnina koje imamo u ponudi, posebno smo ponosni na naš tim. Nakon 13 godina uspješnog poslovanja danas brojimo preko 100 djelatnika u 11 ureda u: Zagrebu, Rijeci, Puli, Velikoj Gorici, Opatiji, Rovinju, Poreču, Delnicama, Umagu, Krku i Crikvenici. Naši lokalni stručnjaci dolaze iz različitih profesija i najbolje razumiju potrebe najrazličitijih klijenata. 
Za sebe volimo reći da radimo i živimo lokalno, a djelujemo globalno. Naša tvrtka dio je najveće međunarodne tvrtke za posredovanje u kupoprodaji nekretnina, RE/MAX koja djeluje u više od 110 država na šest kontinenata s više od 8 300 otvorenih ureda i više od 137 000 prodajnih predstavnika.
U svaku svoju aktivnost ulažemo maksimalnu razinu kompetentnosti, strasti, odgovornosti, autentičnosti i poštovanja. Kao što kažemo u Remax Centru nekretnina, mi ne stvaramo samo transakcije, već i odnose!
 

Naša vizija
Biti partner prepoznat po povjerenju.

Naša misija 
Razumijevanjem potreba i razvojem partnerskih odnosa s klijentima, zaposlenicima i zajednicom postavljamo standard kvalitete i nadmašujemo očekivanja.

Naše vrijednosti
Kompetentnost
Strast
Odgovornost
Autentičnost
Poštovanje

                                                                                            
11
Pisarne po vsej Hrvaški
100+
zastopniki
12.000+
Ponujena nepremičnina

Povejte našemu agentu, kaj iščete

m2
m2