Hiša Buje, 288,57m2

Cena:
1.200.000 €
Površina:
288,57 m2
ID koda:
300441010-355

Podrobnosti nepremičnine

Lokacija:
Buje
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število sob:
7
Spalnice:
4
Nadstropij:
2
Cena:
1.200.000 €
Površina:
288,57 m2
Površina vrta:
1.590 m2

Opis nepremičnine

Ta osupljiva na novo zgrajena luksuzna vila, zgrajena v kombinaciji rustikalnega in modernega dizajna, ponuja neverjetno kombinacijo prostora in elegance.

Ta nepremičnina se nahaja na Bujskem brežuljku na zemljišču velikosti 1.700 kvadratnih metrov in se ponaša z ekskluzivnim panoramskim pogledom, ki se razteza preko oljčnih nasadov in vinogradov vse do morja.

Nepremičnina z zavidljivo uporabno površino 288 m2 se razteza v treh etažah, kleti, pritličju in nadstropju.
V kleti je poleg pralnice tudi prostor za savno, jacuzzi in telovadnico oziroma prostor za druženje, počitek in igro.
Pritličje te veličastne vile ponuja odprt koncept kot osrednji del posesti, v katerem sta poleg prostornega vhoda kuhinja z jedilnico in dnevna soba, obdana z velikimi drsnimi steklenimi stenami, ki vodijo do pokrita terasa in prostor za sončenje, ki vodita do 32 m2 velikega bazena.
Tudi v pritličju je spalnica z lastno kopalnico in izhodom na teraso.
V prvem nadstropju so 3 spalnice, od katerih ima vsaka svojo kopalnico in dostop do prostorne terase s čudovitim razgledom.

Poleg bazena je na voljo otroško igrišče in opremljena letna kuhinja ter pokrita jedilnica z zunanjim kaminom za uživanje v poletnih mesecih.

Ta arhitekturno vrhunska vila se je odlično vklopila v idilično pokrajino v kateri se nahaja in ponuja popolno razkošje vrhunske opreme in udobje najmodernejšega pohištva.
Vsi prostori so opremljeni s talnim ogrevanjem, hiša ima tudi klimatske naprave in pripravo za ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko.

Izjemna nepremičnina, ki s svojo vrhunsko vizualno identiteto in idilično okolico ter le 10 min vožnje do morja in urejenih plaž ponuja odlično priložnost za investicijo, dopust ali ustvarjanje mirnega družinskega življenja.
 

Pošlji povpraševanje

Povejte našemu agentu, kaj iščete

m2
m2